Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2020 uutiset > EUROPEAN JUDO OPEN SOFIA 2020

EUROPEAN JUDO OPEN SOFIA 2020

Rene Villanello otteli La 1.2 Sofian European Openissa Bulgariassa

 

tässä Renen kisa raportti:

 

Eka matsi oli serbialaista JOVANOVIC Filippiä vastaan. Ottelu tuntu hyvältä vaikka olikin tasainen ja Jovanovic sai jopa ajettua minulle passiivisuudesta shidon. Ottelu meni jatkoajalle ja kuitenki vain 15 sekunnin päästä sain koutsigarilla wazarin mikä päätti ottelun.

 

Toinen ottelu oli Brasilian CONTINI Marceloa vastaan. Contini oli super vahva matossa koko ottelun ajan, mutta suorituksia ei kumpikaan saanut varsinaisella otteluajalla. Sain kuitenkin ajettua kaksi shidoa hänelle ja pidettyä hyvän temmon koko ottelun ajan. Noin miinuutin jatkoajan jälkeen Contini teki huonon koutchigarin josta lensi itse mahalleen, ja mistä jatkoin kuristukseen ja päätin ottelun.

 

Kolmas ottelu oli espanjan SEGADO FERNANDEZ Daniel. Lähin otteluun hyvällä itseluottamuksella ja minulla ei ollut juuri mitään hätääkään. Monta kertaa sain hyvän yrityksen mutta vastustaja pääsi kääntymään aina mahalleen. Sitten minuutti ennen loppua tein huonon haraigoshin mistä espanjalainen pääsi rullaamaan wazarin. Takaa-ajosta huolimatta en saanut kuitattua wazaria ja hävisin ottelun.

01.02.2020 20:21