Alkeiskurssit

Ilmoittaudu alkeiskurssille täyttämällä oheinen lomake.

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua seuraavaksi alkavalle lasten alkeiskurssille. Lomakkeella vaaditaan tietoja kaikkiin kohtiin, joten olethan ystävällinen ja täytät lomakkeen huolellisesti. Kurssi kestää syksystä kevääseen ja kurssin hintaan sisältyy seuran jäsenyys kaudeksi 20222023.
Halutessasi ilmoittaa useampia lapsia lasten alkeiskurssille, täytäthän ystävällisesti jokaisesta lapsesta oman lomakkeen, niin saamme jäsenrekisteriä varten tiedot täydellisinä.

Kurssimaksuista ei tule erillistä laskua vaan sen voi maksaa seuran tilille ja toimittaa kuitin harjoitusten vetäjälle mahdollisimman pian jotta saamme vakuutuksen voimaan.

Alkeiskurssilaisen ei tarvitse maksaa seuran jäsenmaksua, ainoastaan kurssimaksu

Muksujudo

Judon aloittamiselle jokainen ikä on sopiva. Judoa voidaan opettaa leikkimielisesti yhdessä vanhempien kanssa jo 4-vuotiaille. Tärkeintä on opetella käytöstapoja ja toisen kunnioittamisen periaatetta. Mitä nuorempana aloittaa sen paremmat mahdollisuudet on elinikäisen oppimisen aikana omaksua vaikeatkin tekniikat niin, että ne ovat mahdollisimman luontevia.

Kurssimaksuista ei tule erillistä laskua vaan sen voi maksaa seuran tilille ja toimittaa kuitin harjoitusten vetäjälle mahdollisimman pian.

Muksujudokoiden ei tarvitse maksaa seuran jäsenmaksua, ainoastaan muksujudomaksu.


Jäseneksi haluavat vanhat harrastajat tai seuraa vaihtavat aktiivijudokat voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla oheisen linkin kautta: info@helsinginjudosport.fi
 

senmaksut tai harjoittelumaksut on maksettava viimeistään 31.8. mennessä seuran tilille, maksamattomat poistamme seuran rekisteristä eikä harjoitteluoikeutta ole.Tiedote seuraavista kursseista:

SEURAAVA JUDON ALKEISKURSSI  LAPSILLE JA AIKUISILLE ALKAA TIISTAINA 16.8.2022 KLO 17:00

 

JUDON ALKEISKURSSI

Judon alkeiskurssi lapsille (7 v. ->) ja aikuisille, harjoitukset tiistaisin ja torstaisin klo 17.00-18.15.

 

SEURAAVAT MUKSUJUDOT ALKAVAT ...
 

MUKSUJUDO

Muksujudoa sunnuntaisin 16.00-16.45
Muksujudoon osallistuvat lapsi ja vanhempi yhdessä

 

Lisätiedot: 

Kerttu Koskenniemi p. 050 3672754

 

Hinnat:

Jäsenyys :              310,00 € / vuosi (syyskuu–elokuu sis.seuran jäsenmaksun + pakollisen judoliiton lisenssin ja vakuutuksen 85-110 €)
Alkeiskurssit  :       310,00 € / vuosi
Muksujudo :           200,00 € / vuosi (lapsi + aikuinen)
Harjoittelumaksu: 100 € / vuosi
Kesken kauden liittyminen: 20 € / kk + lisenssi

Pankkiyhteys: AKTIA FI69 4055 0011 0549 84  (merkitse viestikenttään jäsenen/harjoittelijan nimi)

 

 

Ilmoittaudun