Liity jäseneksi!

Liity jäseneksemme täyttämällä oheinen lomake.

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua seuraavaksi alkaville lasten ja aikuisten alkeiskurssille. Lomakkeella vaaditaan tietoja kaikkiin kohtiin, joten olethan ystävällinen ja täytät lomakkeen huolellisesti. Kurssi kestää syksystä kevääseen ja kurssin hintaan sisältyy seuran jäsenyys kaudeksi 20202021.
Halutessasi ilmoittaa useampia lapsia lasten alkeiskurssille, täytäthän ystävällisesti jokaisesta lapsesta oman lomakkeen, niin saisimme jäsenrekisteriä varten tiedot täydellisinä.

Helsingin JudoSportin jäsenmaksu koko vuodelle (syyskuu–elokuu) on 290 €. Maksu sisältää seuran jäsenyyden, oikeuden harjoitella seuran harjoituksissa sekä Judoliiton lisenssin (83 €), johon sisältyy tapaturmavakuutus sekä oikeus osallistua Judoliiton kilpailuihin, koulutuksiin ja graduointeihin.

Jäsenmaksut maksetaan yleensä syyskuun aikana. Tällöin judovakuutus astuu voimaan takautuvasti syyskuun alusta alkaen. Jos maksat jäsenmaksusi muulloin kuin syyskuun aikana, tuo heti jäsenmaksun maksettuasi maksukuitti harjoitusten vetäjälle, jotta vakuutuksesi saadaan voimaan mahdollisimman pian. Vakuutus astuu voimaan seuraavana päivänä siitä, kun jäsenrekisterin hoitaja on liittänyt judokan Judoliiton rekisteriin. Jos olet uusi jäsen seurassa, ilmoita henkilötietosi seuralle salilta löytyvällä henkilötietolomakkeella.

Harjoitteleminen ilman judon kattavaa tapaturmavakuutusta ei ole suotavaa, eikä HJSport voi ottaa vastuuta ilman vakuutusta harjoittelevien turvallisuudesta.

Jos olet jo jonkun Judoliiton jäsenseuran jäsen niin meillä voit harjoitella 100 euron harjoittelumaksulla / vuosi.
Judokalta joka liittyy seuraan vuodenvaihteen jälkeen, veloitamme per jäljellä oleva kuukausi syyskuuhun, 20 € / kk jyvitetyn jäsenmaksun + judoliiton lisenssi maksun
esim. helmikuussa jäseneksi, jäljellä 7 kk = 140 € + lisenssi 83 € = 223 €.

Jäseneksi haluavat vanhat harrastajat tai seuraa vaihtavat aktiivijudokat voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla oheisen linkin kautta:    info@helsinginjudosport.fi

Hinnat:

Jäsenyys :              290,00 € / vuosi (syyskuu–elokuu sis. seuran jäsenmaksun 207 € + pakollisen judoliiton lisenssin ja vakuutuksen 83 €)
Alkeiskurssi  :       290,00 € / vuosi
Muksujudo :           200,00 € / vuosi (lapsi + aikuinen)
Harjoittelumaksu: 100 € / vuosi
Kesken kauden liittyminen: 20 € / kk + lisenssi
Alkeiskurssilaisten ja muksujudokoiden ei tarvitse maksaa jäsenmaksua

Pankkiyhteys: AKTIA FI69 4055 0011 0549 84  (merkitse viestikenttään jäsenen/harjoittelijan nimi)


Maksuista emme lähetä erillistä laskua vaan sen voi maksaa seuran tilille ja toimittaa kuitin harjoitusten vetäjälle mahdollisimman pian jotta saamme vakuutuksen voimaan

Jäsenmaksut tai harjoittelumaksut on maksettava viimeistään 30.9 mennessä seuran tilille, maksamattomat poistamme seuran rekisteristä eikä harjoittelu oikeutta ole.
 


Muksujudo

Judon aloittamiselle jokainen ikä on sopiva. Judoa voidaan opettaa leikkimielisesti yhdessä vanhempien kanssa jo 4-vuotiaille. Tärkeintä on opetella käytöstapoja ja toisen kunnioittamisen periaatetta. Mitä nuorempana aloittaa sen paremmat mahdollisuudet on elinikäisen oppimisen aikana omaksua vaikeatkin tekniikat niin, että ne ovat mahdollisimman luontevia.


 

 

 

 

 

Ilmoittaudun