Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2019 uutiset > ITALIAN MESTARUUSKISAT 27.4.2019

ITALIAN MESTARUUSKISAT 27.4.2019

HJSportin Rene Villanello raivasi tiensä toistamiseen Italian mestaruuskisojen finaaliin. Edellisestä kerrasta oli vierähtänyt jo neljä vuotta. Renen sarjassa -73 kg oli tänä vuonna enemmän osanottajia kuin aikaisempina vuosina, lähes 300 ottelijaa, joista karsintojen kautta paikan finaalissa oli onnistunut saamaan jopa 75 kilpailijaa (joista arvonnassa paikalla 63 osallistujaa). Siis pelkästään sarjassa -73 kg. Rene oli Italian sisäisen rankingsijoituksen ansiosta kakkossijoitettu, mikä ei lopputulos huomioon ottaen mennyt pahasti pieleen. Renen suoritus on aikamoinen saavutus kun ottaa huomioon että näissä karkeloissa mitalisijat lähes poikkeuksetta jaetaan täysammattilaisten kesken, opiskelijoita harvoin näkyy finaaliotteluissa.

Antaa Renen kertoa itse tiivistelmä otteluista. Tässä kisaraportti:

Eka matsi oli Bertoli Riccardoa vastaan. Ottelu oli ehkä yksi kisojen vaikeimmista sillä vastustaja oli vahva ja mukana oli ekan matsin kankeutta joten en päässyt otteluun mukaan heti alussa. Kuitenkin hapoilla olevista käsistäni huolimatta pääsin minuutti ennen loppua jatkamaan mattoon missä päätin ottelun juji gatamella.

Toisessa ottelussa alkoi kulkemaan ja varmaan reilun minuutin jälkeen pääsin heittämään hidari morotella ipponin. Vastustaja oli Greco Gioele.

Kolmannessa ottelussa vastaan tuli Mason Eric. Vastustaja oli hankala heittää joten koitin ajaa varotuksia ja voittaa sitä kautta. Yhden varotuksen sainkin ajettua. Lopussa onneksi onnistuin osotossa ja sain päätettyä matsin ipponiin.

Neljäs ottelu oli pooli finaali Bruno Emmanuelee vastaan. Alussa pysyin hyvin ottelussa mukana ja sain heti yhden varotuksen Brunolle. Ottelu oli tasasen loppuun asti mutta alle minuutti ennen ottelun loppua sain seionage yrityksellä wazarin tehtyä, mikä kesti loppuun saakka.

Semifinaalissa tuli Nuzzo Davide vastaan mille hävisin viime vuoden Coppa Italia finaalin. Nyt ottelu tuntui olevan hyvin käsissäni ja pääsinkin puolessa välissä ottelua viemään harailla wazarin itelleni ja melkein heti perään seionagella vielä toisen wazarin mihin ottelu lopulta päättyi.

Finaalissa oli Gismondo Andrea vastassa. Ottelu lähti suht rauhallisesti liikkeelle ja alku oli tasaista. Gismondo pääs kuitenkin puolessa välissä ottelua rullaamaan katagurumalla wazarin ja vielä myöhemmin toisen wazarin samalla tekniikalla mikä päättyi tappiooni.

Kuva: FIJLKAM

Ottelukaaviot:

28.04.2019 18:19