Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2018 uutiset > AFRICAN OPEN DAKAR 2018

AFRICAN OPEN DAKAR 2018

Rene Villanello kilpaili lauantaina 17.11 Dakarin African open kisoissa.

Rene voitti kolme ja hävisi yhden, tuloksena pronssia. 

 

Renen kisaraportti:

Ekassa matsissa mulle tuli slovenialainen Luka Harpf, vastaan. Alku olin hyvin mun hallinnassa ja sainkin ajettua sille 2 varoitusta. Sen jälkeen ottelu tasaantui ja meni pitkälle jatkoajalle enkä saanut kovasta painostuksesta huolimatta ajettua hänelle kolmatta shidoa. Noin kolmen minuutin jatkoajan jälkeen pääsin lopulta hidari seionagella heittämään wazarin arvoisesti mikä ratkaisi ottelun.

 

Toinen ottelu oli algerialaista, Nourine Fethiä vastaan. Ottelun alussa sain hyvän heittoyrityksen hidari osotolla, mutta algerialainen pääsi blokkaamaan sen ja tuli mahalleen alas. Noin kahden minuutin kohdalla sai algerialainen kuitenkin yllätettyä minut sodella ja ottelu päättyi algerialaisen ipponiin. 

 

Kolmas matsi oli guinean edustajaa, Bah Mamadou Sambaa vastaan. Sain pidettyä hyvän liikkeen ottelussa ja vajaan minuutin jälkeen onnistuin hidari moroteseionagella ipponin arvoisesti.

 

Neljäs ja pronssiottelu oli burkina fasolaista Diallo Lucasia vastaan. Ottelussa burkinalainen pyrki alistamaan väkevillä otteillaan koko ajan mutta sain pidettyä vauhtia yllä ja pitämään kaikki liikesuoritukset itselläni. 40 sekunttia ennen loppua onnistuin hidari osotolla mistä sain wazarin taululle ja se riitti voittooni.

 

Tulokset ja kaaviot:

 

http://www.ippon.org/cont_open_sen2018.php

21.11.2018 08:21