Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2017 uutiset > EJU CUP CELJE 2017

EJU CUP CELJE 2017Rene otteli lauantaina 17.6 Sloveniassa Celjessä.

Kilpailussa oli osanottajia 30 eri maasta, Renen sarjassa 73kg oli 44 kilpailijaa.

Rene sai kaksi voittoa ja kaksi tappiota häviten vain sarjan pronssi mitalisteille.

Tässä kisaraportti:

Villanello Rene: Ekassa matsissa tuli saksalainen vastaan. Ottelu eteni tasaisesti mutta noin minuutti ennen loppua sain katagurumalla heitettyä saksalaisesta wazarin. Sen jälkeen saksalainen sai ajettua vielä kaksi shidoa minulle, mutta wazarin johto riitti voittoon.

Toinen matsi oli nopeampi ja noin minuutin jälkeen sain käännettyä unkarilaisen huonosta seionage yrityksesta ipponin itselleni.

Kolmas matsi oli venäläistä vastaan ja heti ottelun alussa venäläinen pääsi  heittämään sodella wazarin. Loppuottelu olikin todella vauhdikas puolin ja toisin, mutta noin reilu minuutti ennen loppua sain osotogari-harai yhdistelmällä wazarin venäläisesti. Lopulta ottelu meni tasapistein jatkoajalle. Jatkoajan alussa väistin venäläisen sodeyrityksen mattoon mutta käteni jäi huonosti seläntaakse josta hän pääsi heti tekemään käsilukon ja hävisin sillä matsin.

Venäläinen eteni semifinaaliin joten pääsin keräilemään.

Keräilyissä vastaan tuli ranskalainen. Pari kertaa sain heitettyä osotogarilla ranskalaisen vatsalleen mutta en saanut käännettyä pistettä itelleni. Lopulta hävisin wazarilla minkä  ranskalainen sai väistettyään kouchigarini ja tekemällä siihen vastakouchin.

tulokset ja kaaviot:

http://www.ippon.org/cont_cup_sen_slo2017.php

 

20.06.2017 09:26