Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2017 uutiset > CAMPIONATI ITALIANI ASSOLUTO MASCHILE 2017

CAMPIONATI ITALIANI ASSOLUTO MASCHILE 2017

Rene otteli myös viikonloppuna 4.2 italian mestaruuksista jälleen,
tässä kisaraportti reneltä:

Eka matsi oli Lazzarinia vastaan. Matsi oli suhteellisen tasanen kunnes parin minuutin jälkeen sain lukotettua kaverin jujigatamella.


Toinen matsi oli Casagliaa vastaan joka lopulta ylsi hopealle. Sain ajettua Casaglialle varotuksen mutta muuten oli tasasta. Noin minuutti ennen loppua vähän jäädyin paikoilleni ja kaveri yllätti uchimatalla josta tuli wazari enkä enää ehtinyt kirimään wazaria umpeen.

Seuraava matsi oteltiin keräilyssä. Vastassa oli Strazzeri ja viime matsissa kipeää ottanut solisluu vaivasi ja koko matsi oli melkeen minun osalta jalkoihin potkimista. Silti sain ajettua kaksi shidoa vastustajalle varsinaisella ajalla, mutta pisteitä ei kumpikaan saanut. Jatkoajalla sain aluksi varotuksen mutta reilun minuutin jälkeen sain rullattua vastustajan hänen yrityksestä kyljelleen josta jatkoin sidontaan mikä päättyi Ipponiin.

Seuraava ottelu oli kumarrus voitto, sillä vastustaja ei pystynyt ottelemaan jostain syystä.

"Viides" ottelu oli pronssimatsiin pääsystä ja vastassa oli Meloni. Alku lähti hyvin käyntiin mutta ottelun loppu puolella Meloni onnistui heittämään osotogarilla ipponin arvoisesti. 

Eli Rene seitsemäs sarjan 73kg finaalissa jossa 53 ottelijaa

10.02.2017 06:28