Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2017 uutiset > AFRICAN CHAMPIONSHIPS MADAGASCAR 2017

AFRICAN CHAMPIONSHIPS MADAGASCAR 2017

Faye Njielle African mestaruuskisojen HOPEA!

Faye otteli perjantaina 14.4 Madagaskarilla African mestaruudesta loistavasti saavuttaen hopeaa kolmella otteluvoitolla ja niukalla tappiolla Egyptin Mohyelden Mohamedille joka on hallinnut sarjaa 73kg Africassa viime vuosina.
Faye ansaitsee hopea mitalista 490 maailman ranking pistettä, Faye oli sijalla 86 kahdellasadallaneljällätoista pisteellä, nyt hän tulee nousemaan sijoille 35-30 maailman rankingissa. Upea suoritus, Loistavaa Faye ja valmennusjoukot.

Tässä Fayen kisaraportti:

Ekassa matsissa heitin selkeen ipponin angolalaisesta. Tuomarit oli kuitenkin vähä pihalla ja oli antaa sille sen ipponin, tuomaripöydältäkin jo näytettiin, että pisteet sille. Onneks joku tuomarien valvoja käski sit näyttää uusinnan. Angolalainen vielä itsekin näytti että olis muka sen pinna. Sit senegalilaiset alko ulvoo katsomossa, että mun pinna. Sitten se tilannne näytettii isolta screeniltä ja senegalilaiset reagoi siihen ku tenniksen tarkastuksissa (huuto siis yltyy ku pallo koskettaa viivaa.)

Sitte tokassa matsissa sain rullilla wazarin ja pidin tempoa vaan koko ajan yllä. Sitä rullitilannettakin veivattiin kauan ennen ku mulle annettiin siitä pinnat..

Semarissa sain eka egyptiläiselle tomarilla wazarin ja sit ihan viimesillä sekunneilla ku ryntäs päälle nii sain kiepillä ipponin.

Finaalivastus Egyptistä sai kahen minuutin kohalla wazarin sodella. Mul oli yks hyvä tilanne suunnillen minuutti ennen loppua, kun se teki huonon kiepin ja lähin tekee sille sumigaeshia mistä se oli tulossa  päälleen/selälleen, mutta just ennen laskeutumista pyörähti mahalleen.

Kaaviot ja tulokset:

http://www.ippon.org/aju_sen2017.php

 

16.04.2017 09:32