COPPA ITALIA 2016

Rene Villanello otteli lauantaina 12.11 Italian amatöörien mestaruuskisoissa
kilpailuun eivät saa osallistua ammattilais joukkueiden jäsenet.

Sarjassa 73kg finaaliin oli selvittänyt tiensä 64 ottelijaa.

Renen päivän saldoksi tuli viisi voittoa ja yksi tappio, ja pronssimitali kaulaan.

Kisaraportti Reneltä:

Eka matsi oli Serra Lorenzoa vastaan. Matsi ei kauan kestänyt ja heti alussa heitin kaksi wazaria, molemmat morote seionagella.

Toka matsi oli  Tchintcharaulia vastaan joka oli ilmeisesti puoliksi ukralainen. Matsi oli tiukka ja voitin sen lopulta 3-1 varotuksilla olemalla aktiivisempi.

Kolmas matsi oli Viola Davidea vastaan. Ottelu oli hankala koska vastustaja oli niin pitkä. Puolessa välissä sain kuitenkin väännettyä osoto-osoto tilanteesta yukon itelleni ja tämän jälkeen vielä wazarin kouchi makikomilla.

Neljäs matsi oli Coppari Ricardoa vastaan. Alussa vastustaja sai ajettua minulle shidon olemalla aktiivisempi mutta reilu minuutti ennen loppua sain heitettyä hidari morotella yukon joka riitti voittoon.

Viides ja semifinaali matsi oli hallitsevaa italianmestaria vastaan, Ermes Tosolinia. Matsi oli tiukka ja sain ajettua hänelle shidon ja sen jälkeen hän minulle. Näin jatkui kunnes molemmilla oli kaksi varotusta. Juuri ennen loppua kun kellossa oli 20s jäljellä sain vielä ajettua hänelle yhden passiivisuus varotuksen. Seuraavan alotuksen sitten mokasinkin ja kaveri pääsi iholle josta lähdin tekemään lonkkaa ja siitä hän pääsi kääntämään minut selälleen wazarin arvoisesti. Joten tipuin pronssimatsiin.

Pronssimatsi oli Boccotti Filippoa vastaan. Noin minuuttia ennen loppua pääsin rullaamaan hänet hänen yrityksestä kyljelleen josta sain yukon joka kesti loppuun saakka.

14.11.2016 08:42