Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2015 uutiset > SYKSYN 2015 ALKEIS KURSSI TIEDOTE

SYKSYN 2015 ALKEIS KURSSI TIEDOTE

 

Helsingin JudoSport Alkeiskurssi syksy 2015

 

Syystiedote

 

Tervehdys Judosportin peruskurssilaiset ja vanhemmat.

Syksyn kurssi on lähtenyt mukavasti käyntiin. Uusia tulijoita on ollut vielä viime kerroilla, mutta kurssin koko on vakiintumassa noin 13–14 lapsen ja nuoren ryhmäksi.

Kaikki kurssilaiset ovat reippaita ja innokkaita ja uuden oppimisen ohella olemme pitäneet myös hauskaa.

Viimeistään nyt on syytä hankkia judogi, eli judopuku. Lähes kaikilla se jo onkin. Lisäksi kurssimaksu tulee olla maksettuna 30.9. mennessä.

Huolehdittehan maksut kuntoon. Jos on jotain epäselvää, niin kysykää ihmeessä. Kaikki maksavat koko kurssimaksun, eikä siitä voida antaa alennusta, vaikka kaikkiin treeneihin ei pääse mukaan.

Muistakaa vielä, että vakuutus on voimassa vasta sitten, kun kurssimaksu on maksettu.

Syysloma on pian käsillä pääkaupunkiseudulla. Pyytäisin teitä ilmoittamaan, mille seuraavista kerroista olette/lapsenne on osallistumassa syysloman aikana: su 11.10, ti 13.10,ja su 18.10? Jos osallistujia on riittävästi, niin harjoitukset voidaan pitää normaalisti. Jos tulijoita on vähän, niin voi olla syytä perua ainakin osa harjoituksista. Laitatteko ystävällisesti tiedon sähköpostilla pe 2.10. mennessä minulle, niin teemme päätöksiä asiassa mahdollisimman pian ja tiedotamme siitä teille.

Kurssin alussa sovimme siitä, että vanhemmat eivät ole salissa treenien aikana. Tämä saattaisi vaikeuttaa lasten keskittymistä ja olemmekin kokeneet tämän järjestelyn yleensä hyväksi. On tietenkin luonnollista, että vanhemmat ovat kiinnostuneita lasten harrastuksesta ja hyvä niin! Siksi vanhemmat ovat tervetulleita silloin tällöin katsomaan treenejä. Ensimmäinen kerta voisi olla vaikkapa syysloman jälkeisellä viikolla. Vahvistan päivän samalla, kuin vahvistan syyslomaviikon treenikerrat.

 

Jos teillä herää kysyttävää harjoituksiin tai muihin asioihin liittyen, niin parhaiten tavoitatte minut sähköpostilla johanna.haapajarvi@gmail.com.

Luen sähköpostia päivittäin.

Puhelimitse tavoittaa epävarmemmin, mutta numeroni on 040-1737301.

Mukavaa syksyä judon parissa!

 

Johanna Haapajärvi, 1.dan kurssin vastaava vetäjä

 

30.09.2015 19:41