Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2014 uutiset > KAIMU K KEERAK MEMORIAL 2014

KAIMU K KEERAK MEMORIAL 2014

 

Helsingin JudoSportin kaksimiehiseksi kutistunut edustusjoukkue kasvoi taas kolmeen Tarton Kaimu K Keerak memorialiin.

HJSport sai vahvistuksia Portugalin maajoukkueesta, Suomessa opiskeleva Antonio Valentim on treenannut tiiviisti tämän vuoden poikien kanssa. 

Normaalisti 66 kiloisissa otteleva Antonio otteli Tartossa 73 kiloisissa.

 

Antonion kisat alkoivat Eestin Ants Tiidoa vastaan toisella kierroksella hienosti Antonion saadessa Tiidosta wazarin johdon, valitettavasti johto ei kestänyt loppuun asti vaan Tiido voitti ottelun ipponilla. 

Antonion kisat jatkuivat keräilyissä kun vastaan asettui Yashaev David, pisteet Antoniolle. 

Seuraavaksi tuli vastaan Venäjän Vasiljev Nikolai, myös tämä ottelu Antoniolle. Sitten oli vuorossa seuran välinen kun vastustajaksi tuli Eetu Laamasen pudottama Rene, Antonion ottelut päättyivät Reneen.

Seitsemäs sija Antoniolle, mikä ei ole hullumpi saavutus sarjaa ylempänä näissä karkeloissa.

 

Renen kisat alkoivat myös toiselta kierrokselta kun vastaan asettui vanha kilpakumppani Suomen maajoukkueen Arttu Määttä, ottelu oli Renen hallinnassa ja siitä Artulle kaksi shidoa ja voitto Renelle. 

No sitten vastus koveni kertaheitolla ja vastaan Suomen miesten ykkös maajoukkueen 73 kiloisten Eetu Laamanen, Eetu näytti Renelle mikä ero on miehissä ja a-junnuissa ja hoiteli Renen kahdella wazarilla näytös luonteisesti.

Keräilyissä Rene voitti ensin Venäjän Ahmedov Georgyn, sitten olikin jo Antonion vuoro, ottelun Antonion kanssa Rene päätti käsilukkoon.

Pronssi ottelu valkovenäjän Zubau Dzmitryn kanssa oli tasaista vääntöä loppuun asti mutta tuomarit näkivät Renen ikäväksi Zubaun shidon verran paremmaksi joten Renen oli tällä kertaa tyytyminen viidenteen sijaan.

 

Faye aloitti urakkansa ensimmäiseltä kierrokselta Venäläistä Skachkov Alekseita vastaan, siitä voitto ja seuraavaksi Faye voitti Suomen maajoukkueen Oliver Laineen. 

Sitten Fayen käsittelyyn joutui Suomen maajoukkueen Matias Holopainen. Valkovenäjän Zubau Dzmitry sai shidon johdon minkä pitikin lähes loppuun asti, kunnes Faye päätti ottelun ipponiin, ja paikka finaalissa oli varmistettu. 

Finaalissa vastaan tulikin sitten jo Renen pudottanut Suomen maajoukkueen Eetu Laamanen. 

Faye ei antanut Laamaselle mitään mahdollisuuksia, vaan otti ensin komealla rullilla wazarin, ja sen jälkeen varmisti vielä voiton ja nosti Laamasen selälleen ipponin arvoisesti. 

Upea päänahka Fayen vyölle ja jo toinen kultamitali näistä karkeloista vuosien saatossa.

HJSportin varsinaisista edustusmiehistä molemmat mitaliotteluissa, muista Suomalaisista vain Eetu Laamanen kiilasi poikien väliin.

 

Antonio on lähettänyt selostuksen ja kuvia kisoista Portugaliin Coimbran paikallis lehteen joka on luvannut tehdä jutun kisasta ja pojistamme jotka ovat olleet myös Coimbrassa kisaamaassa Eju cupissa. Pieni lisä kansainvälisyyttä Tarton kisoihin 

 

 

tulokset ja kaaviot:

http://judoshiai.fi/results/2014/keerak2014/Keerak2004Memorialres.pdf

18.11.2014 08:47