Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2014 uutiset > ITALIAN MESTARUUSKISAT

ITALIAN MESTARUUSKISAT

Rene jatkoon Italian miesten mestaruuskisojen karsinnoista.

Rene osallistui 8.9 Gavenossa Torinon lähellä järjestettyihin Italian miesten mestaruuskisojen karsintoihin.

Rene voitti ensimmäisen vastustajansa Giannone Simonen komeasti kahdella wazarilla.

Seuraavaksi vastustajaksi Rene sai kisojen kovimmaksi ennakkosuosikiksi povatun Andrea Lamorten, erittäin tiukan ottelun lopulla Rene onnistui wazarin arvoisesti ja paikka finaalissa oli varmistunut.

Finaali vastustajaksi toiselta puolen kaaviota tuli saman seuran jäsen Avallone Niccolo joten kulma tuolit jätettiin tyhjiksi, ottelu jäi lyhyeksi kun 15 sekunnin kohdalla Rene lensi komeasti ippon seionagella selälleen.

Eli Rene jatkoon joten 29.11 odottaa taas lento Torinoon ja sieltä Astissa järjestettäviin Italian mestaruuskisoihin.

Rene osallistui Piemonten ja Aostan maakuntien yhteisiin karsintoihin koska kuuluu Torinolaiseen seuraan, karsinnoissa ei jaeta mitaleita koska ne kuuluvat osana mestaruuskisoihin, joten vaikka voitat niin et ole vielä itseasiassa mitaleilla.

Italian mestaruuskisoihin järjestetään karsintoja ympäri maata, ehkä noin 5 viidet karsinnat vähintään, emme saaneet varmuutta määrään.

Suoraan kisoihin ilman karsintoja pääsevät Italian ranking listalta tiettymäärä judokoita per sarja, määrä vaihtelee myös per sarja.

Sarjasta m73 kg oli suoraan jatkoon päässyt  Italian rankingin 10 parasta, joista kaksi oli Piemonten alueelta,  muut joutuvat karsimaan alueittain.

Tänä vuonna sarjassa oli kuulemma ennätysvähän osanottajia vain 8, kun normaalisti 15-20, jos sarjassa on alle 11 niin sääntöjen mukaan jatkoon pääsevät vain finalistit, jos yli 11 niin neljä parasta.

Oli hienoa nähdä miten hyvin Rene otettiin vastaan uuteen seuraan, aplodit olivat valtaisat kun Rene voitti semifinaali vastustajansa, ja päävalmentaja kehui Reneä estoitta ja sanoi odottavansa paljon tulevaisuudessa Reneltä.

Kävimme tutustumassa myös uuden seuran dojoon jossa Rene otti osaa perjantai ilta treeneihin, treeneissä oli noin 60 judokaa, paikalla oli myös Slovenian junioreiden päävalmentaja Slovenian kadetti maajoukkueen kanssa, hän tunnisti Renen ja kertoi että he tekevät paljon yhteistyötä Akiyaman kanssa, ja vierailevat salilla usein eri kokoonpanojen kanssa.

Akiyman harjoituskeskus käsitti kolmekerroksisen rakennuksen jossa oli kaksi noin 200m2 joustotatamia, punttisali, tanssisali, suihkut, saunat, isot aulat ym ym.

11.11.2014 10:02