Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2011 uutiset > TARTON KISAT

TARTON KISAT

Kansainvälinen XIII Kaimu Keerak Intern. Children Judo Shiai ja XIX K.Keeraku mem. judokisa kilpailtiin Tartossa 19-20.11 2011.
HJSportin edustajina kisoissa olivat Rene Villanello sarjoissa b-60kg ja miehet 60kg, Remo Villanello sarjassa m-66kg, Faye Njie m-66kg ja Tuomas Halme sarjassa miehet 81kg.

Rene Villanello aloitti urakkansa lauantaina sarjassa b-60kg, Rene sai kolme voittoa ja yhden tappion, tuloksena HOPEA.

Sunnuntaina miesten sarjoissa ensimmäisenä ottelemaan pääsi Tuomas, Tuomas voitti kaksi ja hävisi kaksi josta heltisi VIIDES sija.

Remo samoin kaksi voittoa ja kaksi tappiota ja VIIDES sija.

Päivän komeimmat yllättäjät olivat Rene ja Faye. molemmat voittivat kaikki neljä ottelua ja voittivat KULTAA!!

XIX K.Keeraku mem. kisan 19 vuoden historian aikana miesten sarjoissa ennen tätä viikonloppua suomalaiset ovat saavuttaneet ainoastaan yhden kultamitalin!!
Näin poikien ansiosta HJSport nousikin sitten kaikkien aikojen parhaaksi Suomalais seuraksi mitalitilastoissa heti ensimmäisenä vuotenaan kisassa.

Tulokset:  Rene Villanello HOPEA b-60kg