Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2011 uutiset > Alkeiskurssitietoa

Alkeiskurssitietoa

Alkeiskursseille ovat  tervetulleita kaikki naperoikäisistä vanhuksiin..

Hinnat:

Alkeiskurssit  160,00 eur
Muksujudo     150,00 eur


Jigoro Kano loi judon kolme pääperiaatetta: joustamisen, maksimaalisen tehon ja yhteisen hyvän periaatteen. Näillä kaikilla on sekä judon harjoitteluun että yksilön elämiseen yhteisön jäsenenä laajemminkin vaikuttava ulottuvuutensa.

Judo sisältää monipuolisen fyysisen harjaantumisen kannalta hyviä liikkeitä ja liikesarjoja, joita harvoin esiintyy jokapäiväisessä elämässä. Judo on hyvin suuressa määrin kokemusperäistä liikkeen lakien oppimista. Näiden liikesarjojen perusteiden oppiminen on pohja judolle.

Alkeiskurssi kestää n. 4 kk ja sen aikana opitaan perusasioita judosta; ukemi (kaatuminen), sidontoja, heittoja sekä judokäytökseen kuuluvia asioita. Kurssin lopussa  suoritetaan keltainen vyö, jonka jälkeen judoharrastus vasta varsinaisesti alkaa! Alkeiskurssin jälkeen on valittavana ohjattuja harjoituksia viisi kertaa viikossa, lisäksi käytettävissä on vapaaharjoitusvuoroja.

Alkeiskurssi soveltuu myös sellaisille judokoille, jotka ovat pitäneet taukoa lajista ja haluavat aloittaa judon uudelleen. Voit tulla kertaamaan vanhaa ja siirtyä yleisiin harjoituksiin, kun siltä tuntuu.

 

Mitä judon harrastamiseen tarvitaan?
Iloista ja innostunutta mieltä sekä judopuku ovat tarpeen. Ensimmäisellä kerralla verkkarit tai vastaavat käyvät, mutta puku (judogi) on välttämätön heti ensimmäisten kertojen jälkeen. Puvuista voi kysyä kurssien vetäjiltä. Lisäksi tarvitaan vakuutus, joka tammikuusta 2008 lähtien sisältyy Suomen Judoliiton lisenssiuudistuksen myötä alkeiskurssin kurssimaksuun.

Koska kursseja järjestetään?
Alkeiskurssimme alkavat kaksi kertaa vuodessa, tammikuussa ja syyskuussa.

Seuraavat kurssinäytökset ovat salillamme:
Ke 11.1 2012 klo 18:00 ja La 14.1 2012 klo 11:00

Seuraavat aikuisten ja nuorten alkeiskurssit alkavat:
Ti 17.1 2012 klo 16:30 ja Su 22.1 2012 klo 13:00-14:30

 

05.08.2011 21:41