Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2016 uutiset > TOP EJU CUP BELGRAD 2016

TOP EJU CUP BELGRAD 2016

Rene Villanello kilpaili 8.10 Serbian Belgradissa Top EJU cupissa sarjassa m-73kg

Rene sai neljä ottelua kahdella voitolla ja kahdella tappiolla, ja paljon aina tärkeitä kilpailuminuutteja. 

Tässä Renen kisaraportti paikan päältä.

Ekan kierroksen pääsin vapaalla joten toisella kierroksella tuli vastaan Romanian Raicu Alexandrua. Alussa se sai painettuu kahvalla mulle shidon jonka jälkeen lähdin takaan ajoon josta sain ajettua passiviisuus shidon romanialaiselle. Seuraavassa alotuksessa romanialainen lähti puskemaan päälle ja siitä sain heitettyy morote seinagella wazarin joka piti loppuun saakka.

Toisessa matsissa tuli serbialainen Mosic Filip jolle sain taulun aika täyteen. Alussa tuli osotolla yuko, sen jälkeen hidari seionagella yuko, jonka jälkeen migi morotella wazari ja lopussa vielä kaksi yukoa kouchi-makikomilla ja seionagella.

Kolmas matsi oli sitten pooli-finaali ja se oli Unkarin Szabo Frigyes:iä vastaan. Matsi oli erittäin tasaväkinen ja jossain kohtaa matsia molemmat saatiin varotukset "kisakengästä" ja ne oli ainoot pisteet varsinaisella ajalla. Matsi meni jatkoajalle joka kesti 4minuuttia, joten ottelu oli yhteensä 9minuutin pituinen. Lopussa lähdin sitten tekemään haraita josta vastustaja pääsi rullamaan wazarin ja johon matsi päättyi.

Keräilyissä vastaan tuli belgialainen Demierbe Loic. Matsi oli myös tiukka ja kumpikaan ei saanu alkuun toisistaan mitään. Ottelu kesti noin kolme ja puoli minuuttia ja päättyi siihen, kun belgialainen pääsi kuristamaan minun kouchi-makikomi tilanteen jatkosta.

Sijoitus 9, joten ei pisteitä Renelle tällä kertaa. Renen kisat jatkuvat ensi viikonloppuna Italian  GranPrix kisalla Torinossa jossa Renellä on viimevuoden kultamitali puolustettavana.  

Tulokset ja kaaviot:

http://www.ippon.org/cont_cup_sen_srb2016.php

09.10.2016 10:08