Alkeiskurssit

Ilmoittaudu alkeiskurssille täyttämällä oheinen lomake.

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua seuraavaksi alkavalle lasten alkeiskurssille. Lomakkeella vaaditaan tietoja kaikkiin kohtiin, joten olethan ystävällinen ja täytät lomakkeen huolellisesti. Kurssi kestää syksystä kevääseen ja kurssin hintaan sisältyy seuran jäsenyys kaudeksi 20232024.
Halutessasi ilmoittaa useampia lapsia lasten alkeiskurssille, täytäthän ystävällisesti jokaisesta lapsesta oman lomakkeen, niin saamme jäsenrekisteriä varten tiedot täydellisinä.

Kurssimaksuista ei tule erillistä laskua vaan sen voi maksaa seuran tilille ja toimittaa kuitin harjoitusten vetäjälle mahdollisimman pian jotta saamme vakuutuksen voimaan.

Alkeiskurssilaisen ei tarvitse maksaa seuran jäsenmaksua, ainoastaan kurssimaksu

Jäseneksi haluavat vanhat harrastajat tai seuraa vaihtavat aktiivijudokat voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla oheisen linkin kautta: info (at) helsinginjudosport.fi
 

senmaksut tai harjoittelumaksut on maksettava viimeistään 31.8. mennessä seuran tilille, maksamattomat poistamme seuran rekisteristä eikä harjoitteluoikeutta ole.Tiedote seuraavista kursseista:

UUSIA KURSSILAISIA OTETAAN TIISTAISTA 9.1.2024 ALKAEN

 

JUDON ALKEISKURSSI

Judon alkeiskurssi lapsille (8 v. ->) ja aikuisille, harjoitukset tiistaisin ja torstaisin klo 17.00-18.15.

 

Ensimmäiset harjoitukset onnistuvat verkkareissa, ja muutamat harjoitukset voi käydä alkuun tutustumassa lajiin ennen judopuvun hankkimista ja kurssimaksun maksamista.

 

Lisätiedot: 

Kerttu Koskenniemi p. 050 3672754

info (at) helsinginjudosport.fi

Hinnat:

Jäsenyys :              310,00 € / vuosi (elokuu–heinäkuu sis.seuran jäsenmaksun + pakollisen judoliiton lisenssin ja vakuutuksen 95-120 €)
Alkeiskurssit  :       310,00 € / vuosi 
(elokuu–heinäkuu sis.seuran jäsenmaksun + pakollisen judoliiton lisenssin ja vakuutuksen 95-120 €)
Harjoittelumaksu: 100 € / vuosi
Kesken kauden liittyminen: 20 € / kk + lisenssi

Pankkiyhteys: AKTIA FI69 4055 0011 0549 84  (merkitse viestikenttään jäsenen/harjoittelijan nimi)

 

 

Ilmoittaudun