Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2016 uutiset > SWISS OPEN EJU CUP USTER 2016

SWISS OPEN EJU CUP USTER 2016

HJSportin Rene Villanello kilpaili lauantaina 5.3 Sveitsin EJU Cupissa Usterissa.
Koitos oli Renen ensimmäinen Eurooppa cup miesten sarjassa, Usteriin oli saapunut 254 kilpailijaa 25 eri maasta.
Rene sijoittui seitsemänneksi 40 kilpailijan joukosta kolmella voitolla ja kahdella tappiolla, Rene hävisi sarjan voittaneelle Saksan Kolein Julianille ja toiselle pronssimitalistille Venäjän Murtuzov Khabibille

Tässä Renen kisaraportti otteluista:

Eka matsi oli itävaltalaista Lang Dominikii vastaan. Kumpikaa ei saanu mitään koko virallisella ajalla, ei varotuksii eikä pisteitä niin mentii jatkoajalle. Puolentoista minuutin jälkeen jatkoaikaa sain morotella yukon.

Toka matsi oli saksalaista Kolein Julianii vastaan. Se sai aika alussa musta yukon kiepillä ja sitten puolen välin kohalla heitti ipponin kiepillä uudelleen.

Keräilyissä eka matsi oli sveitsiläistä Genito Lucaa vastaan. Matsin alussa vastustaja sai kaksi passiivisuus shidoo ja noin minuutti ennen loppua sain heitettyä morotella yukon.

Kolmas matsi oli myös sveitsiläistä vastaan, Alleman Timoa. Noin ekan minuutin jälkeen heitin kouchimakikomilla yukon ja sillä sitten lopuksi voitin matsin.

Vika matsi pronssimatsiin pääsystä oli venäläistä Murtuzov Khabibia vastaan. Alussa sain ajettua shidon vastustajalle. Vajaan kolmen minuutin jälkeen se sai uchimatalla ipponin.

Tulokset  ja kaaviot:

http://www.ippon.org/cont_cup_sen_sui2016.php

06.03.2016 10:42