Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2016 uutiset > 71 ITALIAN MESTARUUSKILPAILUT 2016

71 ITALIAN MESTARUUSKILPAILUT 2016

Helsingin JudoSportin Rene Villanello Viides Italian Mestaruuskisoissa

Rene otteli 11.6 Parmassa Italian mestaruuskisoissa, kisat oli aikaistettu puolella vuodella, Olympialaisten takia.
Rene voitti kisoissa viisi ottelua ja hävisi kaksi.

73kg sarjassa oli 53 finalistia, ja kaavioon asti oli päässyt 45, joista edellisen vuoden mitalistit ja rankingin kymmenen parasta menivät suoraan finaaliin. Loput oli karsittu yli 170 kilpailijan joukosta kahdestakymmenestä karsintakilpailusta, karsintakilpailuista pääsee jatkoon vähemmän kuin joka neljäs kilpailija.

Tässä Renen oma raportti kisoista:

Eka matsi oli Ripandellia vastaan. Aika alussa sain seionage/seiotossi tyylisellä heitolla yukon. Sain ajettua vielä kaksi shidoa vastustajalle ja se piti loppuun saakka.

Toinen vastustaja oli De Luca. Sain sille kaksi yukoa, toisen osotogarilla ja toisen sidonnalla. Niillä voitin ottelun.

Kolmas oli Augusto Meloni. Se sai alkuun ajettua kaksi shidoa mulle ja sen jälkeen ouchigarilla sai heitettyä wazarin. Sitten tuli vielä kaksi varotusta joten hävisin ottelun ipponilla.

Keräilyissä neljäs matsi oli Mezzasalmaa vastaan. Heti alussa heitin kouchimakikomilla wazarin ja seuraavasta alotuksesta morotella ipponin.

Viides matsi oli Strazzeria vastaan. Se oli tiukka ottelu. Jossain kohtaan sain ajettua shidon vastustajalle jolla johdin ottelua loppuun asti ja noin  30 sekunttia ennen loppua sain yukon lonkalla joka riitti voittoon.

Kuudes matsi oli Nuzzo Davidea vastaan. Tämä oli pronssimatsiin pääsystä. Alku oli aika tasanen. Noin kahen minuutin jälkeen Nuzzo sai musta yukon katagurumalla. Heti seuraavasta alotuksesta kuittasin sen wazarilla jonka sain seionagella. Ennen loppua sain vielä toisen wazarin ja ottelu loppui siihen.

Seitsemäs ottelu oli pronssimatsi. Se oli Gismondoa vastaan. Siinä kävi pieni vahinko alussa. Ite lähdin tekee seionagea sivuliikkeeseen ja Gismondo lähti tekemään uchimataa samaan aikaan. Se sai jalan mun jalkojen väliin ja mä lensin siitä ympäri wazarin arvosesti suoraan sidontaan josta tuli vielä yuko Gismondolle. Loppu oli takaa-ajoa josta en kuitenkaan saanut pisteitä ja hävisin pronssiottelun. Tulin viidenneksi.

Italian judoliitto myöntää Renelle kolmannen danin kilpailullisista ansioista.

Se on toinen Batsugu mikä Renelle on myönnetty, enempiä daneja ei Italian liitto myönnä  kansallisten kilpailusaavutusten perusteella, neljännen saamiseksi pitää pärjätä kansainvälisissä arvoturnauksissa.

Renestä tulee nuorimpana Suomalaisena 3 Dan arvon saavuttanut judoka. vain 21 vuoden iässä.

tulokset ja kaaviot.

http://www.fijlkam.it/images/eventi/documenti/aa90f998b8588f3014bc7cd725d97f54.pdf

Renen ottelut allaolevasta linkistä

https://www.youtube.com/watch?v=S5Ejq47Rthk

Rene vs Ripandelli 14m40s, Rene vs De Luca 42m 20s, Rene vs Meloni 1h06m40s, Rene vs Mezzasalma 1h46m10s, Rene vs Strazzeri 1h56m00s, Rene vs Nuzzo 2h21m30s, 

Renen pronssi ottelu allaolevasta linkistä 

https://www.youtube.com/watch?v=8aUuNmmkjOM

Rene vs Gismondo 4h09m00s

12.06.2016 14:28