Uutiset & Ajankohtaista > Vuoden 2016 uutiset > 3° GRAND PRIX SE/JU TORINO 2016

3° GRAND PRIX SE/JU TORINO 2016

Rene puolusti viime vuoden kultamitalia Torinossa järjestetyssä Italian GranPrix kisassa, kansainvälisessä turnauksessa oli mukana maita mm Ranskasta, Saksasta, Puolasta, Hollannista, Englannista ja Espanjasta

Renen sarjassa m-73kg oli 49 judokaa

Tässä Renen kisaraportti:

Ekassa matsissa oli Bendif Yaakoub vastassa. Ottelu oli mun hallinnassa koko ajan, mutta en vain saanut pistesuoritusta kaverista. Lopulta kuitenkin vastustaja sai neljä shidoa ja siitä hansokumaken.

Toinen matsi oli seurakaveria Ricardo Zemaa vastaan. Aika alussa sain morote seionagella yukon vastustajasta ja lopuksi vielä lonkalla wazarin josta jatkoin sidontaan ja sain ipponin.

Siitä yhden matsin huililla menin kolmanteen otteluun jossa oli vastassa Covini Claudio. Matsi oli suht tasanen, mutta noin puolivälin jälkeen onnistuin hidari morote seionagessa josta sain ipponin.

Siitä taas yhden matsin tauolla menin neljänteen matsiin joka oli semifinaali. Vastassa oli Davide Ripandelli. Ottelu oli hyvin tasanen ja meni lopulta jatkoajalle ilman pistesuorituksia, molempien yhtä shidoa lukuunottamatta. Jatkoaikakin oli tasainen ja sitä käytiin neljän minuutin ajan jonka kuitenkin hävisin lennettyäni vastustajan osotogariin.

Putosin pronssimatsiin jossa vastaan tuli Coppari Ricardi. Pronssimatsi oli suht koko ajan hallinnassa. Alussa sain kaverille kaksi yukoa jonka jälkeen himmasin peliä hiukan ja otin kaksi shidoa. Kun kellossa oli alle minuutti heitin vielä ipponin katagurumalla.

Neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla Renelle pronssia.

Tulokset ja kaaviot: http://www.fijlkam.it/images/eventi/documenti/57c90489b51be9693adf8c5421487246.pdf

16.10.2016 14:52